Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Rögzítő

2010.09.07. 15:43 :: a_luna

Augusztus jött, szénanáthát hozott, aztán továbbállt, de a nátha maradt. Utóbbi heteimet megkeseríti ez az állandó orr- és torok viszketés, szemszáradás. Olyannyira, hogy a játékhoz sem nagyon volt kedvem. Uram tapintatosan rám hagyta a dolgot.

 

Időközben bővült felszereltségünk is. Uram talált olyan gyártót, aki fém BDSM cuccokat gyárt, így lett nekünk ketrecünk, kalodánk, terpesztőnk és teströgzítőnk. Gyönyörűek. Nehezek. Kemények. Kegyetlenek. Feketék.

 

A teströgzítőben nem lehet ülni, nem lehet állni. Olyan szögben hajlít meg, hogy csak oldalt feküdni tudok benne. A térdem is, a könyököm is hajlítva – nekem különös kín az utóbbi. A rögzítő súlya olyan, hogy hiába van hely a nyakrészben, leszorít és nehézzé teszi a légzést.

 

Egyébként ez a teströgzítő eléggé kezessé tehet – a viselése fárasztó és elég rövid időn belül sok mindenre rávehető vagyok, ha a kiszabadulásomat hozza.

 

Ami bejött a teströgzítőben, az a kiszolgáltatottság. Minden mozdítható testrészem rögzítve van, csak a fenekem van szabadon. Nagyon célravezető. Főleg akkor, ha hanyatt fekszem, a lábamat magasba emelve a középső rúdnál felfüggesztésre kerülök. Babellel meg is beszéltük, hogy kell egy kampó az ágy fölé.

 

A kaloda leszámítva a felvételt, nagyon tetszetős darab. Irtó szexinek éreztem magam benne. Reggel volt, egyszerűen csak szeretkeztünk. Babel rám adta és kitárulkoztam. Persze állni más lesz benne, a kaloda súlyos darab. De Uram alatt fekve, a szeme csillogását látni önmagában is élvezet volt.

 

A ketrec és a terpesztő még egy kicsit pihennek.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközök kaloda teströgzítő

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr22277942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása