Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Filó

2014.05.21. 13:27 :: babel

Luna azt mondta, írjak valamit én is.

Volt is valami ihletem feszülésről, gonoszságról, feltámadó mély vegetatív ösztönökről, de nem sikerült belekapaszkodnom, elmúlt. Talán azért ennyire kevés a vidámság az irodalomban, mert aki boldog, az el van foglalva a saját boldogságával, nem ér rá bővebben megosztani, míg aki boldogtalan, annak rengeteg ideje van erre.

Olvastam valamit azonban, amit rögtön továbbadnék, mert érdemesnek tartom erre:

"Mindenki azt hajtogatja, amit ő maga vár a szextől, az együttléttől, a másiktól. Ez olyan, mintha a szobrász közölné a kővel akaratát, és várná az eredményt. Ha pedig nem lenne belőle szobor magától, hát kidobná az ablakon, és másikat keresne…"

Kicsit ugyan sánta ez is, mint minden hasonlat, a lényeg mégis benne van: a befektetett munka. Igaz, a kapcsolatban nem a másik embert faragjuk, hanem magunkat tesszük olyanná, aki képes csatlakozni, idomulni, simulni és simogatni, vagy harapni, ütni, szorítani, aztán engedni és csókolni, majd simogatni újra. Képes örülni és boldognak lenni. Aki nem tesz semmit, csak vár és elvár: csalódik. Aki csak a másikat próbálja faragni: csalódik. Aki változik, átalakul, néha nyer.

Nyerjetek! (Ha akartok nyerni.) Ehhez persze játszani kell. Játsszatok! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: érzelmek én itt ezzel mindig bajban vagyok zárójeles elmerengve

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr76190630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása