Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Délutáni terpesztő

2012.06.24. 23:49 :: a_luna

A csillagállás ma megint lehetővé tette, hogy egy kicsit huncutkodjunk. Az első menet még a kádban volt – semmi tuning, csak a víz és a fizika. „Ráültem” a vízsugárra, azonnal éreztem a csiklómból érkező bizsergetést. Kértem babelt, hogy ne engedje, hogy hamar elmenjek – nagyon gyorsan jött volna a csúcs.

 

Eleinte babel csavargatta a piercinges mellbimbómat: a karikát fogva körbe tekerte egyszer, ettől a mellbimbóm csúcsába beleszorult a vér és nagyon érzékeny lett. Elég volt egy kis érintés, hogy a cicimből a csiklómba és vissza végig fusson „az áram”, szinte hallottam, ahogy az idegpályáim felnyögnek… Vagyis én voltam az...

 

Időnként lenéztem, hogy lássam a mellemet és a megduzzadt, vöröses-lilába váltó mellbimbómat, amit babel hozzáértő és értő ujjai morzsoltak. Nagyon izgató egyszerre érezni a fájdalmat és látni is, hogyan keletkezik.

 

Később babel a nyakamnál fogva „irányított” – amikor már a csúcs közelébe kerültem egyszerűen feljebb húzott, el a vízsugártól. Majd egy pillanattal megint vissza. Végül nem mentem el teljesen, épp hogy megmásztam a csúcsig tartó emelkedőt, megálltam egy pillanatra ott, de a lefelé szánkózás – amit olyan nagyon szeretek – elmaradt, babel felemelt. Ebben az a jó, hogy ha elszánkózok teljesen, megélem a teljes orgazmust, utána már csak egy elégedett csecsemőként vagyok hajlandó tovább lenni. Így – megnyalva a finomságot, de éhesen maradva – sokkal inkább vagyok benne a továbbiakban.

 

A továbbiakban meg a terpesztő jött. Először ülve, nyakam körül fémkarika, abból széles szögben kiindulva a két szár, amihez a csuklómat és a végén a bokámat lehet erősíteni. Azt kértem babeltől, hogy maradhassak ülve, az asztalnak támaszkodva, de már 5 perc múlva égető fájdalom járta át a hátamat. Egy darabig bírtam, kezemmel – amennyire tudtam – emelgettem a nehéz terpesztetőt, hogy ne vágjon bele annyira a nyakamba. De ebbe is hamar elfáradtam. Időközben kaptam a számba egy golyót, a puncimba meg egy fémplugot. Babel meg is húzogatta bennem, majd jól betolta és úgy hagyott.

 

Valamennyi idő múlva sikerült kikönyörögnöm babeltől, hogy fektessen oldalra – a hátam már nagyon fájt és az oldalra fekvés hihetetlen megkönnyebbülést hozott. Babel megint a puncimmal foglalkozott – a terpesztőben kitárulkozva szavak nélkül is szinte kérem, hogy nyúljon bele. Előkerült a házi vibrátorunk is – az elektromos fogkefe még mindig remek csiklóizgató eszköz. Visítottam, ahogy babel megérintette vele a csiklómat – az már duzzadt és érzékeny volt a korábbiaktól és minden érintés áramütés volt, ami megfeszített és megremegtetett. A terpesztő bilincsei belevágtak a bokámba, csuklómba, de ez már nem számított, csak a csiklóm és a benne keletkező és testemen végig szaladó megfeszülésben léteztem, érzésre órákig.

 

Babel végül megkegyelmezett – a csiklóm már égett, mert kidörzsölődött és minden érintés már nem is áramütés, hanem forró vasként égetett– és kivett a terpesztőből. Percekig tartott, míg végre fel tudtam terpeszkedni, hogy Uram kedvében járjak továbbra is és leszophassam.

5 komment

Címkék: eszközök piercing csikló punci plug terpesztő mellpiercing

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr544608802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéky 2012.06.29. 08:39:03

Sziasztok!

Jár-e még Luna mezítláb? Most nagyon forró napok jönnek... :)
Kíváncsian várom az új bejegyzésket, külön örülnék képeknek... de szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)

babel 2012.06.29. 13:45:09

Igen, Luna jár mezítláb, amikor csak lehet, néha panaszkodik is a forró aszfaltra. Most épp külföldön van, ott nincs olyan meleg.

vidéky 2012.06.29. 21:26:07

Lesznek esetleg új képek?

ohdude 2013.07.10. 11:38:53

Már egy éve csönd van a blogon, mi történt veletek? Rendszeresen feljövök, hátha van új bejegyzés, de semmi...

babel 2013.09.30. 12:18:56

Szia, (sziasztok, olvasók) ! :)

Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem-szakításokkal, de együtt vagyunk.

E BDSM blog tematikájába illő közös kalandjaink azonban nincsenek már egy ideje. Ez az oka a hír-telenségnek. Sajnálom. (Nekem is hiányzik.) ;)
süti beállítások módosítása