Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Szóakrobatika

2011.07.13. 12:02 :: a_luna

 Van olyanom, hogy nem jön az írás. Itt kínlódok már második hete, egy szó sem akar leíródni, minden mondatra, ami eszembe jut, az uncsi kifejezés a találó...

 

Pedig megint volt hármas, izgalmas is volt, kielégítő is volt. Volt kerítéshez kötözés, volt egymáshoz kötözés, volt kötéllel verés – popsira, mellre, hasra, puncira. Volt összebilincselt bokával tarlón való séta (pszichoterápiás csoportba való feladat) – rángatás, lépés összeegyeztetés, sajgó boka. Volt összebilincselt csukló. Volt fotózás, szopás, nyalás, szúrós-hangyás földön való fekvés. Cipőcsókolgatás. Nevetés és jókedv.

 

Volt vízsugár mindkettőnknek, fájdalmas és szigorú teströgzítés egyikünknek, dugás másikunknak.

 

Nem volt orgazmusom egészen a vízbe merülésig, akkor is nehezen. Nem volt nagy fájdalom. Nem volt meleg. Majd nem volt hideg.

 

És ha befejezem ezt a szóakrobatikát, akkor még arra is jut idő, hogy elkalandozzak egy ismerőstől hallott extrém estébe, ahol olyan tűmutatványok voltak, amiktől engem kiráz a hideg.

 

Meg arról is fantáziálhatok, hogy milyen lenne, ha több férfinek lennék kiszolgáltatva. Egyszer babellel játszottunk olyat, hogy történetet szőttünk: én egy fiatal lány vagyok, akit „elkapnak” – én akarom! – kamasz fiúk és levetkőztetnek, asztalra fektetnek, kitárnak, lekötöznek, és aki amit ér, azt használja – számat, puncimat… És csípik a mellemet, és rávernek a lábam közére. És közben babel a csiklómat veri, a mellemet csípi. És elmegyek…

 

És az is eszembe jut, hogy minap, amikor mezítláb álldogáltam egy buszmegállóban, egy szépfiú jól megnézett magának, mosolygott. Ki tudja, mi jutott eszébe?

Szólj hozzá!

Címkék: test vágyak eszközök víz bilincs utcán mezítláb többed magammal

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr153063080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása