Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Esti séta (root)

2014.06.02. 15:27 :: a_luna

Babel elcsábított a minap sétálni. Természetesen mezítláb. Első verzióban bilincsben mentem volna, de felmerült a melltartó (-nélküliség) és jött az ötlet a kötelekkel.

A kötél körbefonása önmagában is izgalmas dolog. A nyakam körül, elől le, át a lábam között (Babel meghúzza, a kötél bevág a puncimba), föl a hátamon és már szorul a kötél a nyakamon. A körbefonás többi irányát már nem követem, csak érzem, ahogy egyre szorosabb a fogása. Érzem, hogy alig tudok mozogni, alig kapok levegőt, de Babel nyugtat: "Ahogy mozogsz, rád fog "idomulni" a kötél."

Autóval indulunk először, hogy egy kihalt helyet találjunk - fotózni is jó lenne! Találunk egy füves részt, kikászálódom az autóból - a kötél szorítása  tényleg lazult, már nem vág be a nyakamnál, de a lábam közt azért szoros. Átlépek a fűre, kicsit félek, lépkedek. Kattog a fényképezőgép. Babel megparancsolja, hogy vegyem le a ruhámat. Kattog a gép tovább. Az út másik oldalán lakóházak...

Hazafelé Uram kitesz jóval korábban: "Innen sétálj haza!". A kötél már csak a lábam között szorít, a ruha ugyan rajtam van, de mintha nem is lenne. Az este kellemes, kis szellő fújdogál, befúj a ruha alá. Lépkedek, kicsit összerezzenek, ha apróbb kavicsra lépek, az utca kihalt.

Babel jön velem szemben gyalog, lekanyarodunk a párhuzamos utcába. Csókolózunk! Már az utcánkban előre megyek picit, felhúzom a ruhámat, forgok, Babel fotóz.

Élvezem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr986211332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása