Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

huncutkodások és gyengeségek

2008.04.10. 16:07 :: zrob

egészen jól éreztem magam tegnap, az elejen, előtted, meztelenül, néha térdelve, néha hasalva egy párnán. „mohó” ugyan nem voltam, de élveztem a helyzetet, laza volt és huncut.
amikor leküldtél a pincébe, szinte automatikusan teljesítettem. gondolkodás nélkül – le a lépcsőn, ki a házból, hátra, megint lépcső, ajtó, másik ajtó. még villanyt is kapcsoltam.
az meglepett, hogy nem kötsz ki, hanem csak lehasaltatsz a kerek székedre. csak úgy tudtam megmaradni, hogy rátérdeltem a szék lábait „összefogó” fém karikára. pálca jött. azt hiszem egyáltalán nem voltam kész, mert annál sokkal jobban fájt, mint ahogy az ütés erejéből következne.
a kötél rosszabb volt, mint gondoltam volna. lebecsültem, sajnos. és ezért meg is kaptam, fájt nagyon, főleg az, hogy az egyik ázott vége mindig ugyan oda csapódott a csípőmön. sírtam és megsajnáltál, babel. felállítottál, átöleltél.
nem volt vége. felkötöttél a kezemnél – itt a bal csuklómon a csík még mindig – kapaszkodnom kellet a szíjba, hogy lábujjhegyen megmaradjak. folytattad a verést, kötéllel, de nem voltál kegyetlen – az előző sorozathoz képest már csak simogattál. azért éreztem ezt is és, hogy elkerüljem az ütéseket, tekeregtem. a vége az lett, hogy a hasamra is kaptam, ami hirtelen volt és ezért is fájt.
próbáltam nem kiabálni, de nem ment, a végén már akkor is nyöszörögtem, amikor voltaképp csak megérintettél. úgy éreztem – még a széken – hogy mindjárt kopognak az ajtón riadtan…
visszamentünk, csináltál pár fotót kérésemre. látszott a kötél fonat lenyomata a csípőmön.
gyenge voltam tegnap. és ezt átadtam neked is. így alakult.
nagyon szép együttléttel folytattuk az esténket, egybetekeredtünk, éreztem belül a feszülő erődet. kicsavartál, majdnem szétszakítottál. legvégén próbáltam kifejezi, megosztani gyönyörömet veled, tudod ugye, babel…
pillanatkép tegnapról

1 komment

Címkék: intim

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr36419921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Letmeseeyou 2008.04.11. 23:34:12

Nagyon szép ... ahogy kidomborodik a síkból. Holnapra Úrnőm a városba rendelt estére találkozni akar velem , azt üzente, hogy ne reménykedjek már ott megkezdi a nevelésemet. Már alig várom.
süti beállítások módosítása