Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Blitz

2014.05.19. 20:05 :: a_luna

Hogy mit lehet kezdeni egy bő 30 perccel? Íme:

Amikor Uram ma hazajött még ablakot mostam... biza, szoktam olyat is. Néha!

Csók, "miújság?", egyebek. 

Amikor Uram arrébb tolta a lábtartót és leeresztette a padlásra vezető lépcsőt, már gyanakodtam. Amikor megláttam a kezében a maszkot, már tudtam! Fél kézzel még törölgettem az üveget, fél kézzel már vetkőztem. "Gyere ide, elém!" Örömmel röppentem, térdeltem. Uram férfierőtől duzzadva (pedig reggel kétszer is lőttünk) kicsit kényeztette magát a számban, majd feltette rám a maszkot. "I-gen! I-gen!" dübörgött a szívem. Golyó a számban, fejemen hátul szorul a zsinór, az elején még egy picit kiláttam a résen, de Babel alapos, lehúzogatta a szemtakarót.

És kész! Nem látok semmit. Hiába ismerem otthonom tereptárgyait, maszkban mintha törlődne az agyamból minden és bizonytalan leszek. Kapaszkodom Uram kezébe, pár lépés, lépcső. Lassan felmegyek - "ketrecketrecketrec!!!" - Babel vigyáz rám, jól vezet.

Átlépek a padlásajtó küszöbén, eszembe jut, hogy a ketrecet majdnem kétéves por lepi, ennyi ideje nem voltam idefent. Első gondolat: "Koszos leszek." Második: "KOSZOS LESZEK!!!".

Bemászok a ketrecbe, Babel térdre utasít, leereszti a ketrec tetejét. Kezemet kihúzza a rácson fönt és bilincset tesz rá. Aztán benyúl a combom közé és még én is meglepődöm, mennyire nedves vagyok. A vakság és a felhúzott, megbilincselt kéz nem okoz semmi fájdalmat, de AKKORA KISZOLGÁLTATOTTSÁGOT, hogy még most is beleborzongok!

Itt vagyok, Uram, meztelenül térdelek előtted, kezem nincs, szemem nincs, fenekem, pinám neked kitárulkozva!

Uram jön-megy, semmit sem látok abból, mire készül. Ez különösen félelmetes, csiklandozza az idegeimet. Amikor szélesebbre kell tennem a lábam kiderül, hogy a térdem nem igazán viseli el a keményen való térdelést. A számban lévő golyó miatt nem igazán tudok magyarázkodni, hát nyögök. Csöpög a nyálam, nedves a combom.

Uram megkönyörül és hanyatt fekhetek, a kezemet újra fent, a rácson túl összebilincseli. Kimegy és csinál valamit, aminek a hangjait nem ismerem fel, mintha gyufás doboz lenne? Kisit félek ezektől a hangoktól.

Amikor Babel visszajön, rájövök, mit hallottam. A punci plug fémjére úgy tűnik túlzott reakciót tanúsít a nunim - így hát kondomot tett rá Uram, hogy semmi se maradjon ki és gond se legyen belőle. Lábak szét, plug be. Aztán hozott Uram ecsetet a csiklómra, de ennek a kis elkényeztetett ribinek az ecset nem elég. Így hát jött az elektromos kefe. A nélkülözhetetlen.

Beletelt pár percbe, de csak párba, hogy ívbe feszülve üvöltsek abban az orgazmusban, amit Uramtól kaptam! Olyan sokáig tartotta ki a vibráló kis fejet a csiklómon, amikor már eljutottam a csúcsra és túl is jutottam rajta, hogy féltem, hogy mi van, ha elszakadnak valahogy az idegeim, elpattan valami a csiklómban vagy mit tudom én mi! Nagyon orgazmustikus volt!

Mivel dolgunk volt, így a 15-53-kor elkezdett élvezetet 16-25-kor be kellet fejezni. Pontosabban csak felfüggesztettük. Miután hazaértünk gyorsan leszoptam Uramat, hogy teljes legyen a kör.

Szeretlek, Babel! Szeretem, ahogy szeretsz! Köszönöm!

1 komment

Címkék: bilincs maszk kiszolgáltatottság ketrec punci plug

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr526182817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carada 2014.05.20. 23:01:21

Olé! Welcome back.
süti beállítások módosítása