Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Ki az úr a háznál?

2011.04.22. 14:40 :: babel

Távol álljon tőlem, hogy másokat meg vagy elítéljek. Bár nem mindig megy, általában törekszem erre. Most sem ez a cél.

Csak megfuttatom kicsit a gondolataimat, mint versenylovakat a pályán. Hátha jót tesz nekik is.

Olvasgattam adatlapokat. BDSM témában. Feltűnt egy mintázat, hasonlóság, ismétlődés. Bármi. A szub lányok romantikusak. Tisztelet a kivételnek, mintha legtöbben a herceget várnák hófehér paripán. Aki persze pont őket keresi, és -naná- még független. Valamint rögtön lenyűgöz valamivel. Fel lehet rá nézni. Miért fáj ez nekem? Mert persze, hogy nem vagyok ilyen. Na jó, azért olyan rettenetesen nem is fáj, éppen csak annyira, hogy feltűnjön. Nem osztályoznám egy 100-as skálán.

Azért olvasgatok adatlapokat, mert néha rám jön, hogy jó lenne bővíteni az ismeretségi kört, néha összejönni másokkal, akik szintén merik vállalni magukat. Ha nem is a nagy nyilvánosság előtt, de egymás előtt, egy olyan másik ember, vagy pár előtt, aki(k) szintén hasonló(ak),aki(k)től nem kell félni, hogy elítél(nek). Beszélgetni, talán játszani is közösen. Voltak is ilyen kezdeményezéseink. Elmondhatjuk, hogy hosszú távon nem voltak sikeresek. Valóban nehéz ez. Szeretem Lunát. Szeretem szűk, lucskos puncijától a lelke legmélyéig oda és vissza. Mégis el tudom képzelni, hogy Ő mással van, és én mással vagyok. Akár a szexet is beleértve. Talán van, akinek ez beteges gondolat. Mert hiszen mind a hétköznapi párkapcsolatok, mind a BDSM nagy része a birtoklásról szól.

És itt kanyarodnék vissza a gondolati kör elejéhez! Nekem gyanús, hogy ezek a magukat SUB-nak valló nők kizárólagosan birtokolni akarnak egy DOM-ot. Nincs ezzel komoly baj önmagában. Csak én nem szeretem a képmutatást.

4 komment

Címkék: vágyak érzelmek elmerengve

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr662847620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

termoszbogre 2011.05.08. 09:19:07

én nem értem a felvázolt problémát... mi baj azzal, ha az ember lánya romantikus?
És ha elképzelni sem tud ennél romantikusabbatt : "Szeretem szűk, lucskos puncijától a lelke legmélyéig oda és vissza. Mégis el tudom képzelni, hogy Ő mással van, és én mással vagyok. Akár a szexet is beleértve."?

Lehet, hogy túlmisztifikálom a dolgot, de a kapcsolatotok... online változata, ami bizonyára csak igen kis szelet az egészből... ideaszerű, hozzáférhetetlen, és Az Igazi.... meg ahogy így elnézem szinte az egyetlen :)

A másik birtoklásának vágya pedig... szerintem egyértelműen a bizalom hiánya, a félelem... legalábbis magamból kiindulva mindenképpen az... amíg félek, hogy bármelyik pillanatban elveszíthetem, addig kapaszkodok, görcsösen pedig már fáj a kezem és már lemartam az Ő bőrét is a nagy kapaszkodásban... mindenki sérül... De amint megtanít bízni, el merek távolodni. Szerintem erről szól. Nem biztos, hogy képmutatás. Sokkal inkább... nem is tudom... kétségbeesés? :)

termoszbogre 2011.05.08. 09:27:42

hm.. eltűnt a kommentem :(

termoszbogre 2011.05.08. 09:28:15

nem mégse :D teleírkálom az egészet... :D bocs

babel 2011.05.09. 12:30:22

Ne félj, néha én is ezt érzem, amikor Luna írásait olvasom. Túl vagyok misztifikálva, idealizálva. :D

Természetesen a mindennapokban mi is vitázunk, néha veszekszünk is. Néha romantikus hangulatunk is lehet. A képmutatásról pedig írtam egy egész magyarázó bejegyzést. ;)
süti beállítások módosítása