Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Egy délután, egy este, egy éjjel

2011.04.20. 13:17 :: a_luna

Ez egy hosszú délután és egy hosszú este volt.

 

Uram első utasítása a kampó használata volt. Azonnal megijedtem, hogy a szűk popsimba vajon hogy fog bemenni az a nagy és kemény fém darab, ezért kértem engedélyt a tágításra. Egy kis síkosító, plug, guggolás, kellemes feszülés. Azért a rendszeres igénybevétel jót tett a popsimnak – sokkal könnyebben fogadja be a dolgokat. Amíg élveztem a popsimban a tágítót, Uram sem maradt figyelem nélkül – szorgoskodtam a számmal, nyelvemmel. Pár perc múlva már mertem a kampót is betenni. Óvatosan, lassan csúsztattam be előbb a golyót, majd amikor az már némi fájdalom árán bent volt, akkor tovább nyomtam befelé, hogy a kampó íve szépen felfeküdjön a fenekem körül és a hátamra. Babel ráerősítette a kampó végét előbb a fém nyakörvre, de az elég veszélyesnek bizonyult, ezért a fém alá felvettem a bőr nyakörvet is, Uram ennek karikáját kötötte össze lánccal a kampóhoz. Nagyon feszesre húzta a láncot, így csak egyenes derékkal tudtam állni, a kampó feszítette a kis lyukamat, a nyakörv leszorította a nyakamat, amitől kicsit szédültem már. Nem tudtam négykézláb állni, hogy tovább szopjam babelt, ezért megengedte, hogy meglovagoljam a vesszőjét. Minden egyes mozdulat fájdalmasan visszhangzott a fenekemben – a kampó minden felcsúszásnál kifelé, minden lecsúszásnál befelé mozdult, ez utóbbi egyre fájdalmasabban tágította, húzta szét a popsi lyukamat. Kis idő múlva Uram leparancsolt magáról és az ágy szélére mutatott: „Ide térdel!” Elöntött a gyönyör, tudtam, babel hátulról jön be! Boldogan tettem szét a lábamat, emeltem fel a fenekemet, hogy Uram minél könnyebben férhessen hozzá a lucskos puncimhoz. Elképzeltem magam, a kampót, ahogy feszíti a popsimat, a nedves, vörös, izgatott csiklómat…

 

Hogy kényelmesebben mozogjak, babel átkötötte a kampót – levette a nyakamról és a hosszú láncot a derekamra kötötte, majd átvezette a két lábam között úgy, hogy a puncimban megmaradjon a plug, hátul pedig befűzte a kampót. Nagyon szorosan vezette a láncot, be is vágott a húsomba mindenütt, a fenekembe is, a puncimba is. Kényelmetlen, megalázó érzés volt, ez a fém a lábam között. A kampó mélyen ült a popsimban, a puncimban meg csúszkált a golyós plug. Rettenetesen nedves voltam.

 

Uram következő parancsa az öltözködés volt – egy darab ruhát vehettem fel, beleértve a cipőt, kabátot, egyebeket. Választásom végül egy ing ruhára esett, végig gombos, térd fölött végződő világos darab, nagyon szexi. Hogy azért tényleg az legyek, kértem babelt, hogy engedje meg az övet is. Az öltözködés persze egyet jelentett – kimegyünk sétálni.

 

Autóba ültünk – a beülés külön mutatvány volt, nem tudtam a bennem lévő vasakkal rendesen leülni, ezért hátra mentem és ott félig térdelő, félig oldalon fekvő pózban sikerült elhelyezkednem – és kimentünk a természetbe. Amikor megérkeztünk, babel kiparancsolt az autóból és fotózni kezdett, előbb ruhában, majd le kellett vetkőznöm. Terpeszbe és térdre kellett állnom, meg guggolnom is, meg négykézláb mászni. Már Uram utasításainak formája is fokozta az amúgy sem kicsi izgatottságomat: „Megáll!”, „Ruháját leveszi!”, „Terpeszt!”, „Előre hajol!”, „Mélyebben!”, „Térdre áll!”, „Mászik!”, „Idejön, leszop!”, „Autó elé megy!”

 

Amíg az út engedte, addig az autó előtt mentem, futottam. Külön borzongást váltott ki bennem, hogy az autó tulajdonságai miatt nem is hallottam, mekkora a távolság, mennyire kell gyorsítanom a lépteimet. Átengedtem magam a félelemnek, az űzött vad rettegésének, hogy mindjárt utolérik, hogy csak ne nézz hátra, csak futás, csak menekülj… Sajnáltam, hogy az út csak poros és nem sáros, kívántam azt a megalázást, ami egy ilyen helyen való térden állás, lehasalás jelent. Majd, ha melegebb lesz…

 

Amikor visszaindultunk, még egy kicsit sétáltam az autó előtt a betonúton is, mezítláb, kis lenge ruhában. A lemenő nap melege kellemesen simogatott, babel megnyugtató hangja jól esett.

 

Hazaértünk. Uram nem engedte, hogy kivegyem a kampót, pedig a popsi nyílásom egyre jobban fájt. A négykézláb állástól – éppen szoptam – a fájdalom egyre elviselhetetlenebb lett. Könyörögtem babelnek, engedje meg, hogy kivegyem. Végül nagyvonalúan felszabadított a kínból. Fájdalom ide, fájdalom oda, a puncim olyan nedves volt, hogy a combom is csillogott. Uram ettől megkívánt és azonnal magáévá tett. Nagyon erős volt, úgy éreztem, babel nem csak a puncimban, de mintha a fenekemben is lenne. Testem minden egyes lökésre válaszolt – a puncimban gyönyörrel és a fenekemben fájdalommal.

 

(Az előbb voltam a mosdóban – a puncim csupa lucsok…)

 

A napnak még nem volt vége. Uramtól megkaptam a következő ajándékot: mehettünk a kádba „vízsugár orgazmusért”. Kértem Uramat, hogy alaposan kínozzon meg, mielőtt elmegyek. Beültem a kádba, szembe babellel, lábam a combján, az erős vízsugár mozgásomtól függően a csiklómat, a vaginámat vagy a popsimat éri. Babel befolyásolhatja a testhelyzetemet, azaz, hogy a sugár éppen hova ér a kezével vagy a lábával.

 

Amíg én és a csiklóm „ráhangolódtunk” a vízsugárra, Uram a mellbimbómat csavargatta. Ez a fájdalom erősen fel tud korbácsolni, mindig kívánom. Ahogy azt is, amikor babel a bimbóimat fogva emel ki a vízből. De a lényeg mégis más – az orgazmus megtagadása, késleltetése. A vízsugár elzárásával Uram bármit tehet velem… Megvárja, míg elég közel kerülök az orgazmushoz, majd egy kézmozdulattal eltéríti a vizet. Majd megereszti, a csiklóm visít, a testem rázkódik. Elzárja. Elernyedek, lihegek. Ereszti. Összerándulok, az összes idegszálam megfeszül… Jön! Mindjárt! Elzárja. Könyörgöm, Uram, engedd újra! Ereszti. Szinte éget a vízsugár, ahogy a húsomhoz ér, nem uralom a mozgásomat. Elzárja. Egy pillanatnyi megkönnyebbülés és újra a vágy hatalmában vagyok – még, még, még! Ereszti. A csiklóm és környéke megdagadt, úgy érzem, csak idegek vannak a hús helyett. Babel benyúl a lábam közé, széthúzza még jobban az ajkakat, kifeszít, szinte ráfeszít az erősen verő vízsugárra. A lábával hátul átfogja a fenekemet, nem engedi, hogy mozogjak, egyre közelebb nyom, a sugár egyre erősebben veri a csiklómat. Épp egy olyan helyen, amitől elmenni nem tudok, csak az orgazmus előtti utolsó pillanatban érzem magam folyamatosan. Ez leírhatatlan kín. Az ájulás szélén vagyok, úgy érzem. Majd Uram egy pillanatra meglazítja a fogását és kirobbanok! Visítok, nyüszítek, kieresztem az összes feszültséget, ami összegyűlt az idevezető úton. Babel nem engedi, hogy eltávolodjak a vízsugártól, erősen fog, amitől az orgazmus felszabadító érzése megint átcsap a kínba. Összerándulok, az izmaim megfeszülnek, szinte szakadnak már. Ordítok a gyönyörtől és a fájdalomtól!

 

Uram elenged. Átölel. Megtart. Elterülök a vízben. Minden egyes sejtemet megjárta ez az orgazmus, nem maradt porcikám, amely nem feszült volna meg, hogy aztán kirobbanjon és felszabaduljon.

 

Következett a pihenés. Azt gondoltam, mára vége a játéknak. Tévedtem. Pár órával később, már a tervezett lefekvés előtt babellel megnéztük a korábban és a délután készült fotókat. Mindketten beizgultunk és babel utasított, szopjam le. Nagyon fájt már a derekam és kértem Uramat, hogy menjünk át a hálószobába. Erre meglepő parancsot kaptam: „Menj le a pincébe és hozd fel a terpesztőt!” (Még tavaly nyáron vettünk egy fém terpesztőt, ami a nyaknál, csuklónál és bokánál rögzíti a testet.) Felvettem és szinte azonnal el kezdett fájni szinte mindenem. Babel előbb hátamra döntött, majd oldalra fektetett. Egyik lábam a magasban, nagyon széles terpeszben. Puncim, popsim tárva-nyitva Uram kényének, kedvének. Először izgatott a kezével, majd a nyelvével. Majd jött a fogkefe (az elektromos ugye, a vibráló, a tökéletes vibrátor). És a halálom. Mivel a csiklóm már nagyon érzékeny volt a korábban, a vízben átéltek miatt, már az első érintéstől mintha áramot vezettek belém. Minden átmenet nélkül, szinte azonnal orgazmus közelbe kerültem. De babel nem engedte! Amikor már nem is a csúcs közelében, hanem egy szempillantásnyira voltam tőle, már csak át kell billenem a csúcson, Uram elmozdítja a kefe fejét és az orgazmus elmarad. És minden kezdődik elölről…

 

Nem tudom, meddig tartott ez a kín, én végtelennek éreztem. Eljött az a pillanat, amikor a testem már nem tudott mozogni. Az elején a csiklómban érzettek miatt rázkódtam, majd feszültem (a terpesztő fém pántjai fájdalmasan bevágtak a csuklómba, a bokámba, a nyakam görcsölt), végül elernyedtem, csak nyögtem és sírtam és könyörögtem, hogy legyen vége. Uram nem hagyta magát. És lőn orgazmus! Egy pillanatra elfelejtettem a vasakat, a fájdalmat, a fáradtságot… Mindent akartam újra. Csak hogy átéljem megint ezt az örömöt és felszabadultságot, amit az orgazmus pillanatában érzek.

 

Kikönyörögtem magam a terpesztőből, nagyon fájt már a csípőm. Babel figyelmeztetett, hogy ennyi idő kevés lesz a terpesztőben, szépen szokjam meg, ezért rendszeresen betesz majd, hogy nyúljak, táguljak.

 

Az estét egy nagy szopással zártuk, Uram egy óriásit lőtt ki, alig bírtam lenyelni.

 

Ja, és éjjel rajtam maradt a bilincs, igaz, nem volt összekötve a két rész, így csak amolyan szép fém karperecként viseltem.

 

3 komment

Címkék: séta eszközök víz bilincs utcán popsi plug csikló nyakörv mezítláb kampó teströgzítő punci plug terpesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr672842308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

termoszbogre 2011.04.21. 23:22:49

jaj de szuper!!! :) jó az írás, nagyon szemléletes... és izgalmas :) Kedves Babel! Igazán szuper lenne, ha a képi illusztrációkat is megosztanád a kedves kis szukádról :)) csak hogy mégkönnyebben a helyébe képzelhessem magam :D

babel 2011.04.22. 13:35:25

Eleve ezt terveztem, így kívánságod könnyen és hamar teljesülhetett. :)

Melyik epizódba képzeled magad a legszívesebben? ;)

termoszbogre 2011.04.22. 21:39:20

köszönöm :) így máris könnyebb :) Elsősorban épp a képek születésének körülményei... illetve annak leírása mozgatta meg a fantáziám :) a másik, ami nagyon megfogott valamiért a terpesztő bevonása a játékba... az egyértelműen izgalmas kiszolgáltatottságon felül a szigorú, következetes kegyetlenség volt ami tetszett benne... nem engeded, hogy fejedre nőjön... hogy megtorpanjon a saját határainál... a fájdalom, amitől már arra adja a fejét, hogy kérleljen még messze nem az, amit elbír... így a fejlődése érdekében tovább növeled a fájdalomérzetet... de nem igazi kegyetlenség ez... hiszen a legnagyobb boldogság a végeredménye... nem tudom, lehet butaság.. :) de nekem ez tetszett igazán... meg persze állati aranyos, hogy a nap emlékeitől felizgulva újra egymásnak estek :D
süti beállítások módosítása