Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

A nyakörv még egyszer

2010.07.27. 14:57 :: a_luna

Tegnap állás interjún voltam. Nyakamban természetesen a nyakörv. Az interjúztató lánynak a bemutatkozás után szinte rögtön ez volt az kérdése: „Ez milyen érdekes! Megnézhetem? Megérinthetem? Le lehet venni, hogy közelebbről megnézzem?” Mosolyogtam: „Nem lehet levenni…” „Hogy hogy nem lehet?” „Ez ilyen…”

 

Lezavartuk az interjút és a lány már nyúlt is a nyakamhoz. „Ez nehéz!” Mosolygok. „És miért nem lehet levenni? És ki rakta föl? És mit jelent, hogy nem lehet levenni?” A kérdések csak úgy záporoztak.

 

„Ez egy játék, az életünk része. A dominanciáról szól. A párom tette fel a nyakamba és csak ő veheti le. Az odatartozás, odaadás jele.”

 

Élvezetes volt a lány figyelme. Élvezetes volt a felismerés szikrája a szemében. Jól esett az elismerése: „Nagyon tetszik, hogy két ember tud játszani ilyet.”

 

Babel szerint ez különleges adottság, hogy ilyen természetesen tudom hordani a nyakörvemet. Csak úgy lubickolok a bókokban mostanában! És az ajándékokban is. Bár hivatalosan még nem kaptam meg, de tegnap már felpróbáltuk az új nyakörvet is. Tetszik benne, hogy szép fényes, hogy lapos és szorosan öleli körbe a nyakamat, hogy tetszik babelnek. És nem tetszik, mert nem olyan nehéz, mint amit hordok, zavarba ejt a nyakörvben kivágott M betű, és hogy kicsavarható a karikája. Tegnap még nem jutott eszembe semmi a betűre, de ma beugrott, M mint mazochista. Barátkoznom kell az új nyakörvvel, kis idő kell.

1 komment

Címkék: nyakörv

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr12180024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jouet89 · http://bdsmblog.hu 2010.07.28. 21:53:03

Ámen.
Olyan jó magyarul is olvasni ilyen beszámolókat...
süti beállítások módosítása