Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Játékok I.

2010.07.06. 14:06 :: a_luna

ajándékot kaptam. kicsit korábban egyet majd hármat is egyszerre. egy szájkarikát. egy nyakörvet, egy bilincset. egy erényövet.

 

a szájkarika egyszerű szerkezet. csak annyit tesz, hogy nem zárhatom be a számat. állandó készenlétemet fejezi ki. azt jelenti, hogy Uram bármikor, bármilyen célból igénybe veheti a számat. a nyálamat nem tudom lenyelni, vékony, csillogó szálakban nyúlik le az államról. beszélni sem tudok, csak sikongatni és tagolatlanul nyögdécselni.

 

a nyakörv állandó viselet. súlyos fémgyűrű a nyakam körül, benne egy karika. levenni nem tudom. egy csavar fogja össze a gyűrűt. izgató, ahogy rám nehezedik. izgató, ahogy babel megfogja a karikát és magához húz. vagy éppen térdre kényszerít. vagy a bilincsbe zárt kezemet lakatolja hozzá. vagy leláncol valahol a lakásban. utcán…

 

a bilincs igazi kínzó darab. laposan szorul rá a csuklómra, így a kezemet nem forgathatom egyáltalán. babel a csukló belső oldalán fogja össze lakattal a két fémdarabot. a kezemet imádkozó helyzetben tartja így. a csuklómat fájdalmasan szorítja, ha nagyon mocorgok.

 

az erényövet nagyon vártam. egy gumival szegélyezett fém övből és egy, láb között futó keresztpántból áll. a keresztpánt szélessége úgy változik, hogy a megfelelő helyeket elzárja vagy éppen nyitva tartsa. az egészet csavarok tartják össze, melyek a méretre igazítást is segítik. a popsinak egy kör alakú nyílás van, a punci teljesen el van takarva. egy vékony nyílással ellátott kis kivehető lemez van ezen a részen. a lemezbe négy, egyre növekvő méretű golyóból álló punci dugó illeszthető. teljesen fémből van, nehéz. kemény. tetszik, hogy az alsó, legnagyobb golyó a mozgásomtól kissé kicsúszik és állandóan tágít. egyetlen pillanatra sem feledhetem, kihez tartozom. mivel tartozom.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: galéria eszközök bilincs erényöv nyakörv

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr852133385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása