Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Víz(es) mulatságok

2010.06.11. 15:50 :: a_luna

a víz hűvös, érzem, ahogy elindul nyomásra. kellemes feszülés, izgalmas. ülök, a cső elölről hátra fut a lábam között. igyekszem nem ráülni, hogy ne szorítsam le. a feszülés egyre erősebb, de még jól esik. lassan megtelek vízzel, kérem babelt, hogy hadd eresszem vissza. még nem engedi. egy pillanat múlva már nem tudom tovább tartani. szégyellem, hogy nem bírom. ellazítom az izmot és a víz erős sugárban lövell ki, egyszerre sok. kis szünet. majd megint jön. minden egyes ürítés egy kisebb orgazmus. megkönnyebbülés. kicsit szédülök.

 

második menet. az üveg két literes, borzongok a gondolattól, hogy az egészet be kell fogadnom. az első menetben fenék tágítóval könnyítettem a cső behelyezését. most csak a cső végét szappanozom be, mégis megkarcolja a bementet. ahogy becsúszik, már könnyen mozog. betolom egészen egy ujjnyira. elindul a víz. megint kellemesen feszít belülről. de amint egyre több víz van bennem, úgy egyre megalázóbb. vissza kell tartanom, de nem megy. nagyon szorítom a fenekemet… a víz nyomása erősebb. spriccel kifelé, vizes lesz az egész fenekem, a puncim.

 

…elképzelem, hogy nem a wc felett történik ez velem, hanem állva, felkötött kézzel. a víz végigfolyik a lábamon, tócsába gyűlik a talpam alatt. koszos vagyok és büdös. nem tudom eltakarni magam. nem tudom megtörölni magam. ki vagyok kötve. sóvárgok uram fürge ujjainak cirógatása után…

 

harmadik menet. babel most játszik: felemeli és leereszti az üveget, ezzel növelve és csökkentve a nyomást. először nem érzem, de ahogy egyre több víz van bennem, úgy vagyok egyre érzékenyebb a nyomásra. a belem jól kiürült az első két beöntés alatt, sok vizet tudok befogadni. egyszer csak kilövell. egy pillanat az egész: most még erős vagyok és zárva tudom tartani magam, a következőben összecsinálom magam és semmit sem tehetek ellene.

 

hálásan nézek babelre. a székelési inger, a csobogó víz miatti szégyen keveredik bennem a kielégüléssel. hálás vagyok uramnak, hogy engedte megélni ezt a megalázó állapotot. hogy segített és bátorított. hogy hagyta, hogy eljussak a szégyentől a megkönnyebbülés öröméig.

 

helyet cserélünk. segítek babelnek a vizes palackkal. rám parancsol, hogy vegyem fel a zsákomat. elé állok, eléri és megnyomorgatja a mellbimbómat. benyúlt a lábam közé. oda, ahol a beöntés során érzett izgalom nyomán összegyűlt a sok nedvesség. a csiklóm duzzadt. minden pici mozdulatra érzékenyen válaszol. a kezemet a tarkómon kell tartanom. eleinte babel játszik – ahogy közeledek a csúcshoz, úgy gyengít az érintésen. majd megint gyorsít. végül nem hagyom, hogy abbahagyja. az orgazmus úgy nyilall, hogy összecsuklok, leverem a kezemmel a polcról a könyvet, újságot.

 

hálám – a legjobb tudásom szerint szopom le az uramat. szorgalmasan beszívom, körbenyalom a zacskóját, az alatta lévő részt. nyelvemmel megcsiklandozom a makk alatti kis barázdát. még a nyelvem töve is elzsibbad. a végén babel akkorát lök, hogy majd’ megfulladok a torkomba hirtelen beömlő spermától.

 

kívül izzadtan, belül tisztán, megkönnyebbülve nyújtózom ki babel mellett. kaptam is, adtam is.

Szólj hozzá!

Címkék: test intim

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr212074467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása