Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

Zsáknak a foltja

2010.05.26. 13:41 :: a_luna

zsák (főnév)

1. papírból, szövetből vagy más anyagból készített tartó, aminek a teteje nyitott, az alja és a két oldala pedig zárt; tasak. apró darabos tárgyat, gabonafélét szoktak benne tartani.

a mikulás csokikat egy piros zsákba tettem.

2. durvább kelméből készült vezeklő-, vagy gyászruha; szabás nélküli, egyenes ruha.

zsákba öltözött.

zsákvászon (főnév)

Vastag vászon anyag, melyből zsákot varrnak.

http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar

 

 

…az anyag barna színű, szúrós, durva tapintású. meglepően meleg. a ruha olyan rövid, hogy alig takar alul valamit, kint van mindenem (enyém-e?). babel keze könnyen odafér a régen oly titkosnak vélt, most meg kényének kiszolgáltatott helyekhez…

 

a ruha megvarrása felizgat. fantáziálok, miközben szabom, varrom a vásznat. felidézem babelt, mit is mondott, hogy lesz majd? előbb volt a ruha ötlete. majd jött a zsák. amiben majd kuporodva fekszem (?), mozgásra képtelenül. a padláson. babel jön és használja a testemet. lyukakat vág a zsákon, hogy felkínálhassam neki a számat, a puncimat, a popsimat. vagy – és ezt én találtam ki – kössünk a nyakamra kötelet. látom magamat így: zsákban, vakon, nyakam megszorítva… babel kivisz majd így sétálni az utcára. felmerült a felfüggesztés is. és az is, hogy ebben a helyzetben milyen kényelmes engem megdugni.

 

a ruha csak másnap kerül rám. babel megjegyzéseket tesz, de látom rajta, hogy tetszem neki. a számban érzem elégedettségének nagyságát. szorgalmasan dolgozom a nyelvemmel és az ajkammal. babel kis idő múlva beteszi a helyére a lakatot, lábamra pedig lánc kerül. én őrülten nedves vagyok, vágyom az érintésére, minden keveredik bennem. szorít a nyakörv.

 

babel megfordít, láncnál fogva felemeli a lábamat, majd felakasztja a láncot a puncimban lévő lakatra. így már nem nagyon tudok moccanni, minden mozdulat a karikákat húzza meg, ami szétnyitja, nyomorgatja a lágy részeimet. igyekszem nem mocorogni nagyon. párszor belenyilall. kuporodom. ez nem is annyira fájdalmas, mint inkább megalázó.

 

köd van a fejemben. talán egy másik alkalommal történt, de van popsi tágító pumpa. nem a fenekemben, a vaginámban. szakító érzés belül. visítok, hogy babel hagyja abba. kicsit lejjebb engedi a levegőt. bekapcsolja a rezgőt, ez jobb.

 

kielégülés.

 

a ruha, a lakat, a nyakörv és a lánc maradnak. babel szétkapcsolja a puncimban lévő lakatot és kiereszti a láncot. most csak a bokámat fogja össze. még van egy-két óránk. letelepedek a szokott fotelomba, a film izgalmas. babel többször megkérdi, hogy vagyok, a viseletemre gondol. meglepően jól érzem magam ebben a szégyen ruhában. tetszik, ahogyan a durva anyag csiklandozza a mellbimbómat. tetszik a lánc a bokámon. kénytelen vagyok leteríteni valamit magam alá, hogy ne foltozzam össze a fotelt. mókás, mennyi nedvesség jön ki belőlem.

 

babel megint elvonszol az ágyra. már fáradok, de szolgaságom nem ér véget. kielégítem uramat még egyszer.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközök

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr632032826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása