Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

kaloda 2

2009.01.03. 00:13 :: a_luna

kitöröltem. egy szép bejegyzést a kalodáról. írtam szívből. kitöröltem egy pillanat alatt. most megírom újra. 

szóval úgy alakult, hogy az előzőleg elkészült kaloda karnyílásai túl szélesek voltak nekem és babel kitalálta, hogy az ügy érdekében – vagyis a nyílás szűkítésére – elkészít egy toldást, ami majd betehető-kivehető kívánság szerint. 

babel a pincében dolgozott, én is lementem. munka közben eltört a körvágó, de babel nem adta fel és kézzel dolgozott tovább. (Illetve ráspollyal -babel) az eredmény egy félhold formájú betét, amit egy szintén házilag készített tipli tartja helyén, a karnyílás alsó felében. menet közben próbáltunk is – ügyetlen voltam, a kaloda bezárásakor odacsípődött a bőr. rettenetesen fájt még percekkel később is, a csípés helyén egy kis véraláfutás keletkezett. 

ahogy elkészült az alkotás, azonnal felvittük és babel azt kívánta, hogy nyomban kerüljek is bele. éppen sci-fi sorozat néző hullámban vagyunk, úgy hogy a következő részt a szoba padlóján ülve nézhettem. az ülve csak feltételes póz, mert azért a popsimon volt a testsúlyom, de kezeim-lábaim a kalodában. 

eleinte nagyon mókásnak tűnt a dolog. nem volt kényelmetlen túlzottan, elképzeltem magam, ahogy kalodában ülök a szoba közepén és csillagkaput nézek. úgy 15 perc múlva elkezdett fájni a könyököm: ha kinyújtottam, húzta a kaloda súlya, ha behajlítottam, akkor megint azzal tartottam a súlyát. gondoltam magamban – ez még nem olyan nagy vész, kibírom. még 15 percre rá elkezdett fájni a hátam. támaszkodni nem tudtam semmire, és ugyan a térdemet tudtam hajlítgatni, a lábamat picit mozgatni, a testem kezdett zsibbadni. a csuklóm annyira szorosan volt közrefogva, hogy még egy picit sem tudtam forgatni vagy mozgatni. se körbe. se előre-hátra. 

mire ott tartottam, megkérem Uramat, vonszoljon át a falhoz, ő megkívánt. mögém lépett, a karom alatt megfogott és arrébb húzott, hogy kényelmesen hanyatt döntsön. na ekkor éreztem először, mekkora is a kiszolgáltatottságom – semmit sem tudok tenni. se összezárni a combomat, térdemet. se a kezemmel védekezni. se elfutni. se elhúzódni. se moccanni. 

babel a hátamra döntött, karom, lábam égnek állt. a fejemet nem tudtam hátravetni – nem engedte a nyakörv, amit még pincébe menet vettem fel, hogy Uram kedvében járjak, és jó szorosra fűztem be, amitől a fejemet csak egy bizonyos szögben tudom tartani. de ez a kényelmetlenség semmi volt ahhoz képest, amit a kaloda és a padló keménysége okoztak. ahogy megmozdultam, a kaloda úgy törte volna minden csontomat. a gerincemben meg azt éreztem – ki akarják vasalni a csigolyákat simára. annyira rossz volt, hogy babel megsajnált és áttelepültünk az ágyra. 

ott babel megint magáévá tett. most már úgy igazán. az első mozdulatára úgy éreztem a csuklóm eltört. a kaloda hosszanti tengelye mentén mozog – luna csontja törik. nyüszítettem a fájdalomtól és a félelemtől. bármit tett babel, az rettenetes fájdalommal járt. középkori fájdalommal. 

babel azonban gondos és kegyes Úr, így elég hamar rájött, ha a kezemet a kaloda alatt fogja meg és mintegy megtámasztja a kalodát, akkor az nagyjából egyszerre mozog a testünkkel és így nem veszélyes. a fájdalom és a kiszolgáltatottság érzése úgy is megmaradt. ott feküdtem babel alatt, széttolt combokkal, a térdem majdnem a vállam mellett az ágyon. széttárva, kiszolgáltatva babel minden óhajának, kényének, kedvének. amit szerettünk volna elérni a kalodával – sikerült.

a fotókon a kaloda csak egy izgalmas lehetőség, egy kaland, amit bizsergető elképzelni. élőben a kaloda egy brutális és kérlelhetetlen eszköz, amit nem én használok, hanem ő engem. senki sem diktálhat, csak is ő. még elélvezni sem engedett, vagyis nem is. szóval ez egy paradoxon, mert attól elégültem ki, hogy nem elégülhettem ki. ott feküdtem, éreztem magamban babelt, minden mozdulata visszhangzott a csontjaimban, egész testemben és borzongtam – a fájdalomtól nem tudok kielégülni. ez rejtélyes módon visszacsatolódik az agyamban és a fájdalmas borzongásból egyszer csak kéjes remegés lesz…

amikor lekerült rólam a kaloda, úgy éreztem, egész testemben megtört, fáradt volt minden porcikám. a zuhanyban éreztem minden egyes vízsugarat, cseppet. semmim sem fájt, mégis minden sejt fáradt és elégedett volt.

 

 

p.s. aznap később babel is kipróbálta a kalodát – a lábára raktam fel és megpróbáltam leszopni. kőkeményre duzzadt, de mégsem ment el. csak amikor levettem a kalodát…

1 komment

Címkék: test eszközök intim

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr96854454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sikondar 2009.01.11. 13:12:51

Éééérdekes ez a bejelentkezés.
Mindegy.
Dezz vagyok, sikerült.
Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen kegyetlenül képes viselkedni. Bármilyen szinten is gondolom, csak azt tudom mondani, hogy részvétem.

Dezz
süti beállítások módosítása