Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

kaloda

2008.08.25. 13:47 :: zrob

lesz egy kalodám! az anyagát már megvette babel. mókás volt válogatni a deszkák között egy barkács áruházban, megvitatni, hogy mennyire legyen nehéz, milyen pánttal tudjuk összefogni, hol lesz a vágás benne.

 

már izgatottan várom, mikor lesz kész, hogy belebújhassak, hogy kalodába verjen kedvesem, hogy szabad mozgásomtól megfosszon, hogy kiszolgáltatott legyek, hogy szolgálhassak. hogy babel kénye kedvére nézegessen, használjon vagy éppen otthagyjon, hogy érezzem hiányát, hogy érezzem a vágyat, hogy ne tudjam kielégiteni, hisz csak ő teheti.

 

a minap babel pálcát ajánlott fel, örömmel fogadtam. aztán mégsem tudtam befejezni, hangyaboly lett. annyira közel kerültem babelhez lelkileg abban a pillanatban, hogy ha folytatjuk, akkor nem tudok eltávolódni tőle, nem tudom elviselni tőle a fájdalmat. ez egy ilyen furcsa állapot: mindig tudom, hogy ő üt, mégsem érzem azt, hogy személyesen ő állna a hatám mögött. egy úr ő, babel, az úram.

még gondolkozom, még vájkálok magamban az ügyben.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközök érzelmek tanács ta lan

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr12631901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása