Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

ösvényeken

2008.07.09. 11:52 :: zrob

 

előszó. tegnapelőtt szabad estém adódott, hát gyorsan beszűkítettem azt a szép ruhát, amit egy ismerősömtől kaptam, mert ő bizony kinőtte. ruhát kiterítettem, a szűkítők helyét bemértem, gombostűket beszúrtam, visszáján hagyva felpróbáltam. még mindig bő. akkor az oldalából is bevettem, megint gombostűk sokasága. ezúttal színével vettem fel próbára a ruhát. levételkór az összes tű végigszántotta a hátamat, az oldalamat. a beszedéstől már eléggé szűk lett a ruha és ennek megfelelően nehezen lehetett belőle kibújni. lassan csúsztattam a fejem felé az anyagot, minden mozdulatnál szúrások. hogy segítsen a gravitáció is, előre hajoltam. jó ötlet volt – könnyebben ment, a mellem is gyorsabban szabadult így. bár csak babelnek tetszene majd ez a ruha…
 
tegnap megérkeztem babelhez, levettem a dzsekimet és elé álltam. rajtam a tegnap javítgatott ruha, izgatottan vártam, mit szól. nem mondott semmit, csak közelebb húzott magához és benyúlt a ruha alá. nem hordok már jó ideje fehérneműt, most se volt ott semmi, így egészben megkaphat, semmi sem zavarja, hogy simogassa a csiklómat, belém csúsztassa az ujját jó mélyen, megmorzsolgassa a mellbimbómat. olyan nedves valtam, hogy babel minden ujjmozdulatát jellegzetes hang kísérte – cuppogtam, hihi. félig csukva volt a szemem, de észrevettem, hogy babel a másik kezével magát izgatja, épp le akartam hajolni, amikor utasított is rá. micsoda élvezet érezni, ahogy imádott férfim hímtagja megtelik vérrel, lüktet, keményedik a számban, a nyelvem alatt, hallani, ahogy felsóhajt a gyönyörtől.
 
babel átvezényelt a hálóba. menet közben megtalálta az övemet, ami egy bőrcsíkokból fonott vékony kötél voltaképp. hihetetlen, hogy eddig nem jutott eszünkbe – ez egy remek játékszer! olyan csípősen, olyan élesen mart bele a fenekembe! édes, édes fájdalom! édes, édes babel! mielőtt hasra parancsolt, letérdeltem elé és összeláncolta a nyakamat és a kezemet egymással, jó szorosan. a lánc azonnal belevágott a csuklómba.
 
a kedvenc öt ütést kaptam. babel nem sajnált meg, még hason feküdtem, lihegtem, szétterpesztett, belém nyúlt megint. térdre álltam, megpróbáltam viszonozni a kényeztetést. magára ültetett, kezek nélkül nehezen boldogultam a lovaglással, de segített. megkérdezte, kérek-e még verést. nagyon félelmetes volt, de igent bólintottam. megint hasra, a takaróba haraptam…
 
amikor fölöttem volt babel, olyan mélyen nyomta le a lábamat, hogy a térdem jóformán a fejemnél volt. ekkor éreztem először azt, hogy vagy eltörik a csuklóm, vagy megfojtom saját magam. kissé bepánikoltam megint. babel lazított a nyomáson, majd újra számba vehettem őt, hogy kényeztessem.
 
ez a „menet” a végső volt, hiába fájt már nagyon a kezem, görcsölt a könyököm, térdem és a nyakam is a kényelmetlen, kitámasztás nélküli pozíciótól, nem adhattam fel. babel sem sajnált meg, bár többször megkérdezte, baj van-e, mert fészkelődtem és nyafogtam picit. nem adtam fel, végig mentünk babellel az ösvényen és gyönyörű jutalomban volt részünk. „egész testemben érzem, ahogy lüktet a vér…”, azt hiszem, ezt mondta. dicséretnek vettem.

1 komment

Címkék: test eszközök intim

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr47560238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bullfrog 2008.08.13. 11:22:42

Jaj, remek történetek.
dicséret innen is:)
süti beállítások módosítása