Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

nyugi

2008.05.05. 20:38 :: zrob

most nyugi van. mert viharok vannak máshol. van, akit felállitanak, van, akit a földig hajlitanak. mindig nagyon próbára tesznek. kinek a maga vihara. együtt átélni lehet. lehet, mert a másik erőt ad úgy, ahogyan vesz. mert ha még nem is tudja, akkor is adja. és amikor még nem is tudom, akkor is adom.

 

milyen kötéseket hozok létre? erőseket, szétbonthatatlanokat. azt hiszem, átlépek majd rajta, ha már nem kell. annál erősebbek pedig. döbbenten vesszem észre, milyen vérszövetségeket hoz létre a sors, amit választok magamnak. túl könnyű létrehozni, megkötni a szövetséget. annál fájdalmasabb együtt élni vele.

 

hogyan is lehetne a test fájdalmával kifejezni mindazt a belső kint, amit okoztam magamnak? vezeklés? milyen bűnökért? miért öröm mégis? miért szabadit fel? gyónásként működne?

 

annyira megkötöttem volna magam a valóságban, és ezzel szemben ennyire nagy a szabadság utáni vágyam, hogy csak ilyen metaforák segitségével tudom felszabaditani magam? mert nem látom a valóságos utamat?

 

na mára elég. holnap majd elolvasom és meg sem értem talán saját magam. vagy megvilágosodom és meglesz a kulcs. az a bizonyos varázsméter. mert a szivemben itt a remény és a szeretet.

1 komment

Címkék: galéria eszközök érzelmek tanács ta lan

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr86455541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Letmeseeyou 2008.05.05. 23:41:05

elgondolkodtam, milyen lehet ilyen kapcsolatban nagyon hosszan...gyermek és mindenféle családi program közepette élni- ezek a legmélyebb titkok
süti beállítások módosítása