Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

csonk

2008.04.15. 13:17 :: zrob

ma rettenetesen lusta vagyok. olyan mértékű a lustaságom, hogy erőlködnöm kell, hogy ültömben maradjak, és ne dőljek le az íróasztalom alá vagy mellé vagy bárhová, csak vízszintes legyen. most éppen majszolom az ebédemet, talán ez felébreszt valamelyest, utána még jó lenne egy közvetlen koffein infúzió, de azt majd indirekt módon, egy nagyon erős kávé formájában kell a szervezetemnek bedolgozni. estére jó lenne lerázni ezt az állapotot, mert nem akarok élettelen baba lenni nálad, babel (hm… most hogy kimondtam… nem tetszene?), olyan kevés idő jár nekünk, hogy bűn így elkótyavetyélni.
 
…talán ez az ebéd és finom kávé életet önt belém…
 
szóval, állapotom feltehetően annak a frenetikus estének a következménye, amit az elmúlt vasárnap éltem meg. volt akkor minden, ami szem-száj-testnek ingere...
folyt. a köv. bejegyzésben

Szólj hozzá!

Címkék: cimke nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr96426515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása