Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

stripped&striped

= meztelen, fedetlen, lecsupaszitott, lenyúzott, csíkos. (Egy olyan pár "kalandjai", akik a hétköznapokat és a BDSM-et is együtt élik meg.)

Friss topikok

  • Quar: Remélem lesz még poszt:-) (2014.10.29. 20:38) Mit lát a reptéri biztonsági
  • ridgit: De örülök! :) Csak most vettem észre a bejegyzést... Imádom a blogot és benneteket. Hurrá! :) (2014.08.19. 00:57) Ta-DAM!
  • Carada: Olé! Welcome back. (2014.05.20. 23:01) Blitz
  • babel: Szia, (sziasztok, olvasók) ! :) Sok minden történt velünk. Volt benne viharos időszak is, majdnem... (2013.09.30. 12:18) Délutáni terpesztő

a bőr hasadási iránya

2008.03.21. 13:13 :: zrob

szegény jani tegnap sehogy sem tudott napirendre térni a fölött, hogy a bőr hasadási iránya más, mint a csikok a fenekemen mutatják azt. előb belekezdett a szokásos kritikus hangnemében: "áh, ezt nem igy kell csinálni", meg "na, majd megtanuljátok" meg hasonlók. kérdem, mit fikázol? én még nem láttam olyan popsi verést, amit hosszában csinálták volna. hiszen nem azért történik, hogy megőrizzük a szövetek hosszanti épségét. vagy igen?

lényegében rászóltam janira, hogy nagyja abba a bunkoskodást, mert nem tudja, miről beszél. nem volt nagyon szép, de azonnal értette az iróniát, fel is ajánlotta, hogy gyakorolhatom rajta a kötél megkötési technikákat. lévén tengerész volt, tényleg eltanulhatok tőle egy-két fogást, hátha hasznát veszem még. (pl. lesz jachtom és majd ott, hihi.)

és mondtam neki, ne hogy olyan kenceficét használjon, amitől hamarabb gyógyulnak a fenekemen lévő csikok - nem cél. sőt, jó lenne, ha vasárnapig megmaradnának, addig még nézegetném, meg mutogatnám is. igy maradtunk a sima masszázsnál.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: cimke nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://zrobtapasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr30390798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása